Muhteşem Gecede Şampiyon Crosscheck!!! 

2008 - 2009 Efes Dark Süper Dart Sayı Ligi'nin Şampiyonu Crosscheck!!!

Sezon boyunca ligde ve playoff maçlarında nağmağlup olarak finale kalma başarısı gösteren Crosscheck takımı, lig formatından farklı olarak oynanan final maçında diğer finalist takım olan Ç.S.D. takımına karşı aynı performansı göstererek şampiyonluğa ulaştı.

Maça, Crosscheck takımından Emre Toros ve Ç.S.D. takımından Ahmet Ertuğrul ikilisi başladı. Oyuna sert giren Ahmet Ertuğrul rakibi Emre Toros'u yenerken gecenin en yüksek (31,31) ortalamasını gerçekleştirdi. Maça hızlı başlayan Ç.S.D. takımı diğer maçlarda rakibi Crosscheck takımına karşı hızını kaybederek ilk seti 4-2 geride bitirdi. İkinci sette, Crosscheck takımı geçen sezondan olan tecrübesi ile rakibi Ç.S.D. takımına nefes aldırmayarak durumu 10-2'ye getirerek maçı kazanmasını bildi.

Şampiyon olan Crosscheck takımını ve sezonu ikincilikle bitiren Ç.S.D. takımını gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyor ve tekrar tekrar alkışlıyoruz. 

Final maçı öncesinde Türk Sinemasının tanınan isimlerinden Erdal Beşikçioğlu ve Nejat İşler'in, Hakem Salih Demirağ ve tecrübeli sunucumuz Tolga Bora'nın sunumunda yaptıkları 301 single out maçı, hem maça çıkacak olan finalist takımlarımızı hemde ödül törenine gelen misafirlerimizi oldukça eğlendirdi.

 Gecede sadece final maçı yoktu! Gelecek sezon Masters Lig'de yer alacak takımların sahne şovları ve dansları görülmeye değerdi. Ödül töreninin ardından sahneye çıkan Over Drive grubu çaldıkları güzel müzik ile gelen misafirlerimizin hepsinin kurtlarını sahneye döktürdü. :)

Bu ödül töreninin ve sevgili misafirlerimizin eğlenmelerini sağlayabilmek için maddi manevi heran yanımızda olan Efes Pilsen ve Efes Dark ekibine sevgilerimizi ve teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

Son olarak geceye katılarak bizleri şereflendiren başta TBBDF yetkililerimiz olmak üzere tüm sporcu, takım ve misafirlerimize huzurlarınızda minnetlerimizi sunmak istiyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

PDO Group