İlk Şampiyon Blues Brothers!!! 

 

Ankara Dart Ligi Reserv Kriket Ligi Şampiyonu, rakibi Deliler Koğuşu'nu final serisinde 2-0 yenen Blues Brothers oldu.

Normal sezonda C Grubu 2. olan Blues Brothers kriket takımı ile A Grubu ikincisi olan Deliler Koğuşu kriket takımı BO3 oynanan final serisi maçlarının ilkini 8-2 alarak avantaj sağlamıştı.

BO3 serisinin 2. ayağına, ilk maçın avantajıyla başlayan Blues Brothers kriket takımı maçın çok heyecanlı ve zorlu geçeceğini tekli maçların 3-3 bitmesi ile farkına vardı.

Eşli maçlara maçlara hızlı giren Blues Brothers kriket takımından Deniz - Sedat ikilisi Deliler Koğuşu kriket takımından Sürhan - Melih ikilisini 2-0 yenerek durumu 5-3'e getirdi.

Bu maçı kaybetmenin 2.lik getireceğini düşünen Deliler Koğuşu kriket takımı, 2.eşli maçta Yekta - Kayı ikilisi Serhan - Zafer ikilisine üstünlük kurarak maçı 2-0 aldı. 

Son eşli maçta, ya Şampiyon belli olacaktı yada Şampiyonun hangi takım olacağı son maça kalacaktı. Bu heyecan ile maça başlayan Bülent - Ali Fuat ikilisi, Ümit - Tolga ikilisine karşı kıyasıya mücadele ederek maçı 2-0 kazandı ve 2009 - 20010 Ankara Dart Ligi Reserv Kriket Ligi Şampiyonu Blues Brothers oldu.

2010 - 2011 Ankara Dart Ligi Masters Kriket Ligine otomatikman katılmaya hak kazanan ve Final mücadelesinde Masters Kriket Ligini aratmayacak şekilde mücadele eden Blues Brothers ve Deliler Koğuşu kriket takımlarını, PDO Group olarak tebrik eder ve yeni sezonda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

PDO Group