Yeni Sezon 1 Kasım 2010'da Başlıyor! 

 


Sevgili Dart Camiası,

Herkesin heyecanla beklediği, bu sene Ankara'da 11. si düzenlenecek olan ve PDO Group'un 4.senesini kutlayacağı Efes Dark Ankara Dart Ligi 1 Kasım 2010 tarihinde akşam saat 20:30'da Reserve Sayı Ligi'nde atılacak dartlarla yeni sezona merhaba diyecek.

Geçtiğimiz sezon toplamda 1000'in üzerinde sporcunun 98 farklı takımda dart attığı ligimizde bu sene yeni katılım rekorlarının kırılması bekleniyor.

Önceki sezonlardan çok farklı olmayan kurallarla bu sene oynanmaya devam edecek ligimizde en büyük değişiklik mekanların katılım kurallarında olacak. Bu sezon maçlar sadece 2005 yılından beri Türkiye dartına büyük destekler veren ve yatırımlar yapan Efes firmasının anlaşmalı olduğu ve Efes markasının ürünlerinin satıldığı mekanlarda oynanacak.

Daha önceki sezonlarda Efes anlaşması olmayan mekanlardan ligimize katılan takımlara ise yeni sezonda aramızda olabilmeleri için her türlü kolaylık PDO Group tarafından sağlanmaya çalışılacaktır.

Bunun dışında kalan tüm konularda şu an için http://www.dartspdo.org/genel.php?ID=2 adresinde yer alan Ana Yönetmelik geçerli olacaktır. Bu yönetmelikte sezon öncesinde yapılacak herhangi bir değişiklik siz değerli sporcu, takım ve ilgili kurumlarla anında paylaşılacaktır.

Bunun dışında son derece önemli olarak; bu sezon tüm liglerimize katılım başvurularının süresi 27 Ekim 2010 akşamı sona erecektir. 31 Ekim 2010 günü fikstür çekimi siz değerli katılımcılarımızın huzurunda gerçekleştirilecek ve 1 Kasım 2010 tarihinde de ligimiz başlayacaktır.

Burada bahsedilen tarihlere uyulabilmesi için 27 Ekim 2010 tarihinde tüm takım başvuru formlarının eksiksiz olarak takımların katılacakları mekanlara teslim edilmiş olması gerekmektedir.

Bu sürede ne yazık ki hiç bir erteleme yapılması mümkün olamayacağı için bu sezon ligimize katılmak isteyen takım ve oyuncularımızın bu konuya gereken hassasiyeti göstereceklerini düşünüyor ve umuyoruz.

Ayrıca geçen seneden farklı olarak bu sene ligimizde başarılı olan takımlarımız maddi ödül de almaya hak kazanacaktır.

Yukarıda bahsedildiği gibi yönetmelikte bu sezona özgü meydana gelebilecek her türlü değişiklik siz katılımcılarımıza en kısa zaman içerisinde duyurulacaktır.

Efes Dark Ankara Dart Ligi 2010 - 2011 sezonunun tüm sporcu, takım, kulüp ve mekanlarımız ile Türkiye Dartına hayırlı olmasını diler, şimdiden tüm katılımcılarımıza son derece başarılı ve keyifli bir lig dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PDO Group