Efes Dark Ankara Dart Reserve Ligi Sayı ve Kriket Şampiyonu Kim Olacak!!! 

PDO Group tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenen Efes Dark Ankara Dart Reserve Ligi Sayı ve Kriket final maçları başlıyor. Reserve Sayı Ligi Finaline çıkma başarısı gösteren Pool Biber ve Night Knight's takımları bu akşam saat 20:30'da (30.05.2011) Pool Pub'da karşı karşıya geliyor. En iyi üç maç üzerinden iki maçı kazanacak olan takım Şampiyonluğa ulaşacak ve doğrudan Masters Sayı Ligine katılma hakkı elde edecektir.

Reserve Kriket Ligi finaline çıkma başarısı gösteren Just in Time ve Soul Team takımları 01.06.2011 Çarşamba günü saat 20:30'da The House'da karşı karşıya geliyor. Reserve Sayı Liginde olduğu gibi üç maç üzerinden iki maçı kazanacak olan takım Şampiyonluğa ulaşacak. Reserve Kriket Liginde 1. ve 2. olan takımlar doğrudan Masters Kriket Ligine katılma hakkı elde etmişlerdir.

Ayrıca;

Reserve Sayı Ligi takımlarından, Fighter of Knight ile Zıvana takımları arasında bugün (30.05.2011) saat 20:30'da Crossroads Pub'ta Reserve Sayı Ligi 3. lük ve 4.'lük maçı yapılacaktır. Tek maç üzerinden oynanacak olan maçı kazanan takım 13 Haziran 2011 tarihinde Playout maçına çıkmaya hak kazanacaktır.

PDO Group olarak tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.

PDO Group