Reserve Lig Tam Gaz! 

 

Reserve Kriket Ligi Finalinde karşı karşıya gelerek önümüzdeki sezon Masters Kriket Lig'de oynama hakkını kazanan Just in Time ve Soul Team takımlarının ardından 2011 - 2012 sezonunda Masters Kriket Liginde yer alacak diğer dört takımı belirlemek için yapılan playout karşılaşmalarında geçen sene olduğu gibi yine Reserve Kriket Ligi takımları fırtına gibi estiler.

Tarafsız mekan olarak seçilen The House'da oynanan maçların tamamı büyük çekişme içerisinde geçti. Sonuna kadar takımların eşitlikle devam ettiği maçlarda sinir, üzüntü, sevinç, gözyaşı kısaca bir maçtan bekleyebileceğiniz her şey vardı. Koskoca bir sezonun emeğinin sadece tek bir maça sığdığı heyecan dalgasında tansiyon son oka kadar hiç düşmedi.

Yapılan Playout maçlarından sonra Ankira Sünger'i yenen J.B., Shanghai'lim'i yenen Zıvana ve Balon 50'yi yenen Ritm takımları gelecek sezon Masters Kriket Liginde oynamaya hak kazandılar. Gecenin oynanması gereken dördüncü maçında ise Godfather takımının rakibi Dart Side maça çıkmayınca ortaya tek Masters Kriket Ligi takımı galibiyeti çıktı.

Bu sonuçlardan sonra Efes Dark Ankara Dart Masters Kriket Ligi'nde yer almaya devam eden Godfather takımı ile birlikte, içinde bulunduğumuz sezon Reserve Kriket Liginde yer alan;

Just in Time (Şampiyon),
Soul Team (İkinci),
Ritm (Üçüncü),
Zıvana,
JB,

takımları 2011 - 2012 sezonunda Masters Kriket Liginde oynama hakkı kazandılar.

Kendilerini kutluyor ve gelecek sezonlarda başarılarının devamını diliyoruz.

Oynanan Kriket Ligi Playout maçlarıyla beraber 2010 - 2011 sezonu Efes Dark Ankara Dart Liglerinde tüm liglerde şampiyonlar ve önümüzdeki sezon Masters Ligde yer alacak takımlar belli olmuş oldu.

Bir Şampiyon hariç! Efes Dark Ankara Dart Masters Sayı Ligi şampiyonluk kupası ise hala sahibini bekliyor.

Ligin en büyük kupası, sahibini 17 Haziran 2011 Cuma akşamı Best Western Hotel 2000'de geçen sezonun şampiyonu Pool Number One ve geçen sezonun finalisti Efes Enfess arasında yapılacak maçta bulacak. Tüm dart severleri bu büyük finale ve arkasından yapılacak sezon ödül törenine davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PDO Group