DART'n DARK Ankara Yaz Kupasında Final! 

PDO Group tarafından düzenlenen ve 16 Temmuz Pazartesi akşamı atılan dartlarla başlayan Dart'n Dark Ankara Yaz Kupası'nda finalin adı belli oldu: Akademi Anka - Combolar.

500'ün üzerinde sporcuyla 58 takımın 10 grupta oynadığı Yaz Kupası'nda playoff maçları 16 Ekim Salı günü sona erdi. Playoff maçları sonucunda NRY Cafe&Pub takımı Akademi Anka ile Knight&Flight Pub takımı Combolar, Yaz Kupası Şampiyonluğu için karşı karşıya gelme hakkı elde ettiler.

Bu vesile ile final oynama hakkı kazanmış takımlarımızı tebrik eder, son maçlarında sonsuz başarılar dileriz.

Dart'n Dark Ankara Yaz Kupası'nda ödül ve final gecesi "18 Ekim Perşembe" akşamı tarafsız mekan olan "The House Pub"da yapılacaktır.

Buna göre; 18 Ekim Perşembe akşamı hem Şampiyonluk maçı, hem de Dart'n Dark Yaz Kupasında dereceye giren takımlara ödülleri takdim edilecektir. Dart'n Dark Ankara Yaz Kupası'nda ilk 4 sırayı alan takımlar kupa ve madalya ile ödüllendirilirken, sponsorumuzla yürüttüğümüz çalışmalarda sonucunda Çeyrek Final'e kalmayı başarmış 8 takımımıza elde ettikleri dereceye göre çeşitli seviyelerde maddi ödül dağıtılacaktır.

Yaklaşık 3 ay süren Yaz Kupası'nın sonunda başarılı takımların alkışlanması ve yazın bitişinin kutlanması için tüm dart camiasını ödül töreninde aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Dart'n Dark Ankara Yaz Kupası Şampiyonluk Maçı ve Ödül Töreni;
Tarih: 18 Ekim 2012 Perşembe
Yer: The House Pub
Saat 20:30

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

PDO Group