Heyecan Fırtınası Başlıyor! 

 

PDO Group tarafından bu sene 6. sı düzenlenen Professional Darts Challenge'da bir sezonda daha sonlara yaklaşmış bulunuyoruz. İlk olarak Reserve Cricket Challenge'da normal sezonun sonuna gelindi ve Playoff heyecanı başlıyor.

Normal sezon sonunda kendi gruplarında ilk 5 sırada yer alan takımlar ve yine tüm gruplar içinde en iyi 6. olmayı başaran iki takımın katılımıyla oynanacak playoff ilk turunda toplam 32 takım yer alacak.

Bu turda takımlar tek maç üzerinden karşılaşacak. Puan ve averaj olarak normal sezonu daha iyi durumda bitiren takımların sahasında oynanacak maçlarda galip gelen takım Playoff ikinci turuna yükselecek. Playoff'larda her sene standart olarak yapılan uygulamaya göre bu maçlarda beraberlik halinde arada oynanan takım maçı eşitlik kırıcı olarak kullanılacak ve takım maçını kazanan takım galip gelmiş kabul edilecek.

Yine Reserve Cricket Challenge'da geçerli olmak üzere Playoff ikinci turunda karşılaşmalar aynı şekilde tek maç üzerinden oynanacak. Çeyrek Final, Yarı Final ve Şampiyonu belirleyecek Final serileri ise "Best of 3", yani "En iyi 3" düzeninde oynanacak.

Reserve Cricket Challenge Playoff takvimi ve Playoff şemasına "http://www.dartspdo2.org/cricket" adresinden ulaşabilirsiniz.

PDO Group olarak Reserve Cricket Challenge'da Playoff'a kalma başarısı göstermiş tüm takımlarımızı tebrik eder ve şimdiden tüm takımlarımıza playoff serisinde başarılar dileriz.

Not: Playoff serisinde yaşanması muhtemel problemlerin yaşanmadan engellenmesi için tüm takım oyuncularımızdan ve özellikle takım kaptanlarımızdan "http://www.dartspdo.org/yonetmelikler" adresinde yer alan "F. PDC 501 CHALLENGE VE CRICKET CHALLENGE PLAYOFF YÖNETMELİĞİ" bölümünü okumalarını özellikle rica ediyoruz.

Hepimizin bildiği gibi kurallardan haberimizin olmaması o kuralların bizi bağlamadığı anlamına gelmez.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

PDO Group