Şampiyonlara Selam Olsun! 

  

Pub's Darts Challenge 2012 - 2013 sezonunun yavaş yavaş sonuna gelmeye başladığımız bu günlerde Şampiyonlar da birer bire belli olmaya başladı. 40 takımla başlayan Reserve 501 Challenge'da Junior Brothers ve Kara Kedi takımları tüm rakiplerinden birer birer sıyrılarak finale kadar ulaşmayı başarmışlardı.

İlk maç 17 Haziran akşamı PDC organizasyonunun köklü mekanlarından Blues Bar'da oynandı ve 7-3 Junior Brothers'ın galibiyetiyle sonuçlandı. Üç maçın 2 tanesini alacak takımın şampiyonluğa ulaşacağı final serisinin ikinci maçı ise Kara Kedi'nin ev sahipliğinde NRY Restaurant'ta oynandı.

Deplasman dezavantajına rağmen bireysel maçlarda rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Junior Brothers arada oynanan takım maçını da kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Koskoca bir sezonun ardından herkes nefeslerini tutmuş şampiyonluğu belirleyebilecek ilk eşli maçı bekliyordu. Sonuçta beklenen oldu ve ilk eşli maçı da kazanan Junior Brothers PDC Reserve 501 Challenge şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Sadece şampiyonluk değil, bu maçı kazanarak Junior Brothers Masters 501 Challenge'da bir sonraki sezon yer alacak 12 seçkin takımdan biri olmaya da hak kazanmış oldu.

Normal sezonu kendi grubunda 3. bitirerek playoff'lara büyük bir dezavantajla başlamasına rağmen dişiyle tırnağıyla finale ulaşarak gerçekten çok büyük bir başarının altına imza atan Kara Kedi takımı ise bu büyük başarısının karşılığında 2. lik kupası ve gümüş madalya ile ödüllendirilecek. Ayrıca Kara Kedi takımı bu başarısıyla bir sonraki sezon Masters 501 Challenge'da yer alabilmek için Playout maçı oynamaya hak kazandı.

Aynı Şekilde PDC Reserve Cricket Challenge'da da Şampiyon 12 Haziran akşamı belli oldu. Türkiye'nin en büyük dart barlarından Golden Bar'ın iki takımını karşı karşıya getiren 3 maçlık final serisinde 2 maçı kazanan Mumbar takımı şampiyonluğu kucakladı. Tam 71 takımla başlayan Reserve Cricket Challenge'da tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaşan Mumbar aynı zamanda gelecek sezon Masters Cricket Challenge'da yer alma hakkını da kazanmış oldu.

Normal sezonda kendi grubunu 4. bitirdiği için tüm playoff serisinde deplasman dejavantajı yaşamak zorunda kalan All In takımı ise finale çıkarak ufak çaplı bir mucizeye imza atmış oldu. Yine All In takımı da bu başarısıyla 2. lik kupasını haketmenin yanı sıra bir sezon sonra Masters Cricket Challenge da yer alamak için Playout maçına da çıkmaya hak kazandı.

Biz bu vesile ile başta Şampiyon Junior Brothers ve Mumbar takımları olmak üzere her dört takımımızı da başarılarından dolayı kutluyor, kendilerine bundan sonraki maçlarına sonsuz başarılar diliyoruz.

PDO Group