Bir Sezon Daha Bitiyor! 

 

PDO Group tarafından bu sene 6. sı düzenlenen Pub's Darts Challenge 2012 - 13 sezonu 22 Haziran 2013 akşamı saat 19:00 da The Golden Pub'da başlayacak ödül ve kapanış töreniyle sona erecek.

14 ayrı takımın ve bir o kadar da oyuncunun göstermiş oldukları performanslardan dolayı ödüllendirileceği gecede her zamanki gibi organizasyonun en önemli kupası da sahibini bulacak.

Yaklaşık 4 sezondur final stage'inden uzak kalan eski şampiyonlardan Crosscheck takımı askerlik hizmetini tamamlayıp yıllardan sonra yeniden alışık olduğu seviyeye ulaştı ve rakibini beklemeye başladı.

Rakibi ise ödül töreninden sadece bir gece önce, yani 21 Haziran 2013 tarihinde oynanacak maçta belli olacak. Geçen senenin "White Wash" şampiyonu Efes Enfess iki senedir finali zorlayan kuvvetli rakibi Art of Dart takımıyla yarı final son maçına çıkacak. Şu ana kadar oynanan 4 maçta 2-2 beraberlik yakalayan her iki takım da büyük ödül törenininde sezonun kapanış maçında yer almak için son kez karşı karşıya gelecek.

Heyecan fırtınası şeklinde geçmesi kesin Final maçını izlemek, yıl boyunca gösterdikleri üstün başarılarla ödül almaya hak kazanmış oyuncu ve takımları alkışlarımızla desteklemek ama en önemlisi bir sezonun daha bitişini doyasıya kutlamak için tüm katılımcı oyuncu, takım ve dart severleri 22 Haziran 2013 Cumartesi akşamı sat 19:00 da The Golden Pub'a bekliyoruz.

Saygılarımızla.

PDO Group