Şimdi Dart Zamanı! 

 

Sevgili Dart Severler,

Uzun zamandır devam eden hazırlıklarda son noktaya gelindi ve PDO Group tarafından 7. si düzenlenecek olan Pub's Darts Challenge 2013-14 sezonu 11 Kasım 2013 Pazartesi akşamı atılacak ilk dartlarla başlıyor.

Daha önceki sezonlarda olduğu gibi 501 ve Kriket disiplinlerinde, Marters Challenge ve Reserve Challenge olarak iki ayrı klasmanda oynanacak maçlar, yine geçen sezonlarda olduğu gibi Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak.

"http://www.dartspdo.org/yonetmelikler" adresinde yer alan yönetmeliğimizin A. MEKANLARIN TESİS KURALLARI maddesinde yer alan hususlara uygun şartlara sahip olan tüm mekanların katılabileceği Pub's Darts Challenge 2013-14 sezonunda organizasyona katılabilmek için oyuncularımızın Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenmiş geçerli bir sporcu lisansına sahip olması gerekmektedir.

Geçen sene başlamış olan uygulamanın bir devamı olarak takımlar organizasyonda ev sahibi olarak oynayacakları mekanlar üzerinden lige katılım başvurusu yapacaklar, söz konusu mekanlar ise bu başvuruları mail yolu ile PDO Group yetkililerine ulaştıracaklardır. Geçen sezonlardan farklı olarak, takım listelerinin en fazla 12, en az 10 sporcudan oluşması gerekmektedir ve katılım için sporcularımızdan herhangi bir bedel talep edilmemektedir.

Bunun dışında yönetmeliklerimizde meydana gelebilecek değişiklikler yukarıda da bahsi geçen http://www.dartspdo.org/yonetmelikler adresinden yayınlanacak ve anında tüm katılımcı mekan, kulüp, takım ve oyunculara internet yolu ile bildirilecektir.

Ligimizde daha önceki sezonlarda yaşanan bazı aksaklıkların yeniden yaşanmaması ve daha sağlıklı bir yapıda devam edilebilmesi için yönetmeliklerimizin başta Mekan ve Kulüp yetkilileri ile takım kaptanları olmak üzere tüm katılımcılar tarafından iyice okunması ve incelenmesi büyük önem arz etmektedir.

Bunun dışında, organizasyonumuz dahilinde yer alacak takımların giriş, gruplara yerleştirilme ve fikstürün oluşturulma işlemlerinin sağlıklı bir şekilde ve zamanında gerçekleştirilebilmesi için takım başvurularının en geç 7 Kasım 2013 Perşembe akşamı 20:00 de elimizde olacak şekilde tarafımıza ulaştırılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilecek başvurular dikkate alınmayacakır.

11 Kasım 2013 Pazartesi akşamı başlaması planlanan yeni sezonumuzun tüm katılımcılarımız için hayırlı olmasını diler, dartı seven tüm sporcularımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiriz.

Saygılarımızla


PDO Group