Çıldırın, Çıldırın, ÇSD İçin Çıldırın!!! 

TBBDF Efes Dark Süper Dart Ligi Kriket Şampiyonu, rakibi Efes Fıçı'yı final serisinde 3-0 yenen ÇSD oldu! Hem normal sezonda, hem Playoff serisinde hiç maç kaybetmeyen, sadece Shanghai maçında 6-6 berabere kalan ve bira maçını kaybettiği için yenik sayılan ÇSD böylece "Unbeaten Champion" ünvanı alarak bu büyük başarısını taçlandırmış oldu.

Final serisinin 3. ve son maçında tekli maçlara fırtına gibi giren ÇSD, çok çekişmeli geçmesine rağmen ilk 4 maçı birden kazanarak 4-0 öne geçti. 5. tekli maçta rakibi Barış Bulgun'u 2-1 le geçen milli sporcu Bora Temizsoy, 6. tekli maçı da ÇSD'den Sadık Özdemir kazanmasıyla takımının "Boncuk"u olma başarısını gösterdi.

Tekli maçları 5-1 önde bitiren ÇSD bu avantajın verdiği rahatlıkla Efes Dark Bira maçını da kazandı. Şampiyonluğu belli edecek, bir sezonun emeğini taçlandıracak eşli maçların sıralamasını yapmak için takım kaptanlarının uzun uzun düşünerek oluşturduğu maç kağıtlarının hazırlanmasını takiben oynanan ilk eşli maçı Engin - Burçin ikilisinden oluşan Efes Fıçı takımı, Alican - Barış ikilisini 2-0'la geçerek kazandı.

5-3'e gelen maçta iki takım ve kalabalık seyirci grubu "acaba, bir mucize olur mu?" diye ikinci eşli maçı beklemeye başladı. Ancak Sadık - Kanat ikilisinden oluşan ÇSD takımı Bora - Alper ikilisinden oluşan Efes Fıçı takımını 2-0 yenerek hem tüm soru işaretlerini yok etti, hem de ÇSD'ye hakettiği şampiyonluğu getirdi.

Tüm sezon boyunca hiç bir şaibeye karışmadan, tek bir hatalı hakem kararı olmadan ve hiç penaltı atmadan tüm maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaşan ÇSD takımı şampiyonluk kupasını 31 Mayıs akşamı PDO Group tarafından düzenlenecek tören gecesi alacak.

PDO Group olarak; sadece playoff serisinde değil, bütün sezon boyunca gösterdikleri üst düzey başarıdan dolayı hem şampiyon ÇSD takımını hem de finalist Efes Fıçı takımını gönülden tebrik ediyor ve başarılarının gelecek sezonlarda da devamını diliyoruz. 

Saygılarımızla.

PDO Group