Herkes İçin Her Yerde Dart! 

                                         

 

*Herkes İçin Her Yerde Dart!* 

Dartta Dijital Aktivitelerle Kapsayıcılığı ve Çeşitliliği Desteklemek: DIGIDARTS ” projesinin seçmeleri başlıyor!

DIGIDARTS Projesi olarak, 27- 28 Ekim 2024’de Ankara Milyon Performance Hall katkılarıyla yapılacak olan 2 gün 2 ayrı turnuvada kazanan 4 şampiyonu Romanya OPEN’a götürüyoruz.

Erkekler ve kadınlar kategorisinde Romanya biletini alan 4 oyuncunun tüm uçuş ve konaklama masrafları DIGIDARTS projesi kapsamında karşılanacaktır.

Romanya Dart Festivali 2025 programı: 

1. Digidarts: Challenge Through Darts Transnational Festival

2. Romanian International Darts Open (RIDO)

3. Romanian Classic Darts Open (RCDO)

Birçok ülkeden oyuncunun yarıştığı Romanya OPEN organizasyonu, her ülkeden katılımlara açıktır.

Milyon Performance Hall ev sahipliğinde yapacağımız turnuvada tüm gelir, gider, organizasyon katılım ücretleri mekân tarafından organize edilmektedir. DIGIDARTS projesi ve ekibi bu büyük organizasyondan hiçbir maddi çıkar, gelir ve pay almamaktadır.

Ödüllerimiz bitmedi! 

Romanya’ya uçan şampiyonların yanı sıra uçamayan ama dereceye giren oyuncularımıza da Milyon Performance sponsorluğunda 2. lere 6.000 TL, ortak 3.lere 2000 TL para ödülü verilecektir.

Bitmedi! 

Aynı zamanda eğlenceli vakitlerin geçeceği mini challenge ve yarışmalarla hediye çekleri, Turnuvanın en yüksek high out yapanına ve en çok 180 atanına sürpriz ödüller verilecektir. Ve ayrıca tüm yiyecek, içecekler ve organizasyon katılım ücretlerinde ŞakPay kartınızla birlikte %20 indirim sizleri bekliyor. Turnuva katılım ücreti ŞakPay ile 400 TL’dir.

Ankara’da DIGIDARTS Projesi tarafından ve Milyon Performance Hall sponsorluğunda yapılacak olan seçmelere tüm Dart severler davetlidir.

*Seçme Turnuvası Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından onaylıdır.